Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Virtaa valokuvista

Virtaa valokuvista

Kolilta

janne
Su, 17.02.2019 – 20:12

Kuusankoskitalon gallerian helmikuun näyttelyssä kohtaavat valokuvan ammattilaiset ja harrastajat. Virta on Kymenlaakson Opiston valokuvauslinjan 1999-2019 juhlanäyttely. 

 

Henni Hyvärinen asui vuoden verran Chilessä. Siellä hän kuvasi Caras-nimiselle naistenlehdelle. Näyttelyyn hän valitsi muotikuvasarjan. 

 

Hennin kuva
Henni Hyvärisen valokuva pelaa mustan ja valkoisen vastakohdilla. 

 

Mikko Kerttulan näyttelykuvat vievät katsojat Floridaan. 
 

Minna Kurko pitää erityisesti dokumentoivasta sekä teollisesta kuvaamisesta.

Enni Tolkin kuvasarja kritisioi Suomen Luonnon vuoden 2018 turhakkeeksi valitsemaa pikamuotia.  Ennin Kolilla kuvattu kuvasarja hakee inspiraatiota kansallisromantiikan ajasta suomalaisessa taiteessa. Kuvien malleilla on yllään Suomessa valmistettuja vintage-vaatteita. Otsikkokuva on Enni Tolkin. 
 

Riku Lahtinen on kuvannut esimerkiksi Lapin-reissuilla sekä kihlattunsa koruyrityksen mallikuvauksissa. Näyttelyyn hän valitsi esimerkiksi kuvan oravasta.
 

Jussi Hellsten kasvoi Elimäellä. Helsinkiläistynyt valokuvaaja ja ohjaa kuvaa Suomen suurimmille yrityksille brändi- ja mainoskuvia. 

Näyttelyssä on useiden muidenkin kuvaajien töitä. Valkealalaisille tutuimpia on varmasti osa-aikaisesti Kouvolan kansalaisopistolla opettava Hanna Peräkylä. Hanna työskenteli Suomi-Namibia-seuran pedagogisessa kehitysyhteistyöprojektissa. Hän laati työryhmän kanssa taide- ja käsityöalan opetusoppaan Namibian peruskoulutukseen.  

JK

 

Pallo
Sisko Arolan kuvassa saa pohtia, mitä siinä esitellään. 

 

 

Mies ja koira
Iida Vääräsen kuva tuo hienolla tapaa luonnon värejä taustalle. 

 

 

Koira
Julia Yrjölän kuvaama koira näyttää pohtivalta

 

 

 

Jaa artikkeli: